OSTRIA RESORT & SPA

Messages

Messages


You are reborn.

Το massage είναι η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Οι αρχαίοι έλληνες γιατροί χρησιμοποιούσαν το massage με σκοπό να θεραπεύσουν και να ανακουφίσουν το πόνο των ασθενών μέσω της ανάγκης για άγγιγμα. Ισορροπεί σώμα και πνεύμα  χαρίζοντας την απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση.

 • ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Είναι μία τεχνική που συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Άπω Ανατολή. Ολιστικό μασάζ που χρησιμοποιεί την δύναμη και τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων καθώς και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων. Αρώματα που σας ταξιδεύουν όπως γιασεμί, ylang - ylang, τριαντάφυλλο, σε συνδυασμό με ζεστό ελαιόλαδο σας προσφέρουν τέλεια χαλάρωση και αναζωογόνηση επιδρώντας εξισορροπητικά στις ψυχικές, σωματικές και νοητικές λειτουργίες. Κλείστε τα μάτια και απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων.

 • ΣΟΥΙΔΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

  Είναι μία από τις πιο γνωστές χαλαρωτικές θεραπείες η οποία συνδυάζει δυτικές και κινεζικές τεχνικές. Μυοχαλαρωτικό μασάζ που ανακουφίζει αποτελεσματικά τους μυοσκελετικούς πόνους, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την πνευματική κόπωση και την έλλειψη ενέργειας.

 • sport massage

  Πρόκειται για ένα βαθύ θεραπευτικό μασάζ που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένος ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Οι ειδικές πιέσεις, οι τεχνικές και οι διατάσεις της αθλητικής μάλαξης σε συνδυασμό με επιλεγμένα αρωματικά έλαια, έχουν ως στόχο την αύξηση της ελαστικότητας και της ευλυγισίας του μυϊκού συστήματος. Έχει σχεδιαστεί για αθλητές αλλά είναι χρήσιμο και για όλους τους ανθρώπους με έντονη καθιστική ζωή, σε χρόνιους πόνους, τραυματισμό ή έλλειψη εύρους κίνησης. Αυξάνει την ζωτικότητα και αναζωογονεί πλήρως ψυχή και σώμα.

 • thai yoga massage

  Από τις αρχαιότερες μεθόδους της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης ιατρικής. Είναι μία ολιστική θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διατάσεων από την γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας και ειδικές δάχτυλο πιέσεις στις ενεργειακές γραμμές "sen lines" με στόχο να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις αυτοϊασης που διαθέτει ο ίδιος ο οργανισμός. Εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας, απελευθερώνει τη νευρομυϊκή ένταση και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, χαλαρώνει βαθιά το σώμα και ηρεμεί το νου. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε ειδικό στρώμα ενώ ο θεραπευόμενος πρέπει να φοράει ελαφρύ ρουχισμό.

 • ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

  Αναπτύχθηκε από τον Δανό θεραπευτή Dr. Emil Vodder την δεκαετία του 1930. Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Είναι μία εξειδικευμένη τεχνική που στοχεύει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αποσυμφόρηση της λέμφου. Οι ήπιες κινήσεις του και οι θεραπευτικές δράσης των αιθέριων ελαίων θα οδηγήσουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην μείωση των κατακρατήσεων των σωματικών υγρών και της κυτταρίτιδας. Ενισχύει την απώλεια βάρους, βελτιώνει την υφή του δέρματος μειώνοντας το οίδημα και το πρήξιμο. Βοηθάει στην καλή υγεία και αναζωογόνηση του σώματος.

 • anti stress back massage

  Συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που επικεντρώνονται στις περιοχές της πλάτης, της μέσης και του αυχένα, στα σημεία που συσσωρεύεται η καθημερινή πίεση και το άγχος. Ανακουφίζει από χρόνιους πόνους, βελτιώνει την αιμάτωση της περιοχής, ηρεμεί το μυαλό αφήνοντας μία αίσθηση χαλάρωσης.

 • ρεφλεξολογια

  Τα πέλματα είναι η μικρογραφία του ανθρώπινου σώματος. Μία αρχαία φυσική ολιστική επιστήμη που οι ρίζες της χάνονται στο βάθος της ιστορίας, σε αρχαίους λαούς της Κίνας, της Αιγύπτου και της Ελλάδος. Βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και σε σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση, η βαθιά χαλάρωση και η αρμονία του οργανισμού. Ενδείκνυται για ορμονικά θέματα, πονοκεφάλους – ημικρανίες, αλλεργίες, μυοσκελετικά προβλήματα, πεπτικές διαταραχές, αϋπνίες και για πολλά άλλα.

 • indian head and face massage

  Βασίζεται στην Ayuverda που σημαίνει "επιστήμη ζωής" και έχει ιστορία 400 χρόνων. Το Indian head and face massage γίνεται με ζεστό αρωματικό έλαιο Αrgan και επικεντρώνεται στις περιοχές που συσσωρεύεται η ένταση και το άγχος. Συνίσταται σε όσους υποφέρουν από πόνους στους ώμους και τον αυχένα, πονοκεφάλους, αϋπνία ή κακή συγκέντρωση ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και ομορφαίνει το δέρμα.

 • kids massage

  Tα παιδιά έχουν ανάγκη να γνωρίσουν το χώρο της ευεξίας και τη σημασία της προσωπικής φροντίδας. Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με υποαλλεργικά προϊόντα γίνεται εφαρμογή ολιστικής θεραπείας σε παιδιά από 5 - 16 χρονών με την συνοδεία γονέα. Το kids massage βοηθάει στην σωματική και ψυχική υγεία, στη τόνωση του ανοσοποιητικού και στην υγιή ανάπτυξη των μυών και των οστών. Η θεραπεία αυτή προσφέρει μία αίσθηση ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

X

Request info