OSTRIA RESORT & SPA

Μασάζ

Μασάζ


Χαλάρωση, Θεραπεία, Αναζωογόνηση

Το μασάζ είναι η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Οι αρχαίοι έλληνες γιατροί χρησιμοποιούσαν τις μαλάξεις στο σώμα αρχικά για να θεραπεύσουν και να ανακουφίσουν το πόνο των ασθενών τους μέσω της αφής. Η χρήση της αφής ως θεραπεία είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση αφού μειώνει το στρες και οδηγεί σε ψυχολογική και σωματική χαλάρωση.Έτσι, αργότερα, το μασάζ χρησιμοποιήθηκε και για αισθητικούς λόγους εφόσον έγινε αντιληπτό ότι επιδρά θετικά στον ανθρώπινο οργανισμό, χαρίζοντάς του αναζωογόνηση, ευεξία, ευδιαθεσία και πολλά ακόμη.

 • AROMATHERAPY

  Είναι μία τεχνική που συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Άπω Ανατολή. Ολιστικό μασάζ που χρησιμοποιεί την δύναμη και τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων καθώς και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών & βοτάνων. Αρώματα που σας ταξιδεύουν όπως γιασεμί, ylang-ylang, τριαντάφυλλο, σε συνδυασμό με ζεστό ελαιόλαδο σας προσφέρουν τέλεια χαλάρωση και αναζωογόνηση επιδρώντας εξισορροπητικά στις ψυχικές, σωματικές και νοητικές λειτουργίες. Κλείστε τα μάτια και απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων.

 • SWEDISH

  Από τις πιο γνωστές χαλαρωτικές θεραπείες που συνδυάζει δυτικές και κινεζικές τεχνικές. Μυοχαλαρωτικό μασάζ που ανακουφίζει αποτελεσματικά τους μυοσκελετικούς πόνους, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την πνευματική κόπωση και την έλλειψη ενέργειας.

 • CANDLE

   Μια μοναδική εμπειρία που υπόσχεται να σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας. Η θεραπεία βασίζεται σε μυοχαλαρωτικη μάλαξη με ζεστό έλαιο σε μορφή κεριού, εμπλουτισμένο με κερί μέλισσας και πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Στόχος της θεραπείας είναι η ενυδάτωση και αποτοξίνωση ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.

 • SPORT

  Βαθύ θεραπευτικό μασάζ που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Οι ειδικές πιέσεις, οι τεχνικές και οι διατάσεις της αθλητικής μάλαξης σε συνδυασμό με επιλεγμένα αρωματικά έλαια, έχουν ως στόχο την αύξηση της ελαστικότητας και της ευλυγισίας του μυϊκού συστήματος. Έχει σχεδιαστεί για αθλητές αλλά είναι χρήσιμο και για όλους τους ανθρώπους με έντονη καθιστική ζωή, σε χρόνιους πόνους, τραυματισμό ή έλλειψη εύρους κίνησης. Αυξάνει την ζωτικότητα και αναζωογονεί πλήρως ψυχή και σώμα.

 • TΗΑΪ YOGA - STRETCHING

  Από τις αρχαιότερες μεθόδους της παραδοσιακής Ταϊλανδέζικης ιατρικής. Είναι μία ολιστική θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διατάσεων από τη γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας και ειδικές δάχτυλοπιέσεις στις ενεργειακές γραμμές "Sen Lines" με στόχο να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις αυτοΐασης που διαθέτει ο ίδιος ο οργανισμός. Εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας, απελευθερώνει τη νευρομυϊκή ένταση και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, χαλαρώνει βαθιά το σώμα και ηρεμεί το νου. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε ειδικό στρώμα, ενώ ο θεραπευόμενος πρέπει να φοράει ελαφρύ ρουχισμό.

 • LYMPHATIC DETOX

  Αναπτύχθηκε από τον Δανό θεραπευτή Dr. Emil Vodder την δεκαετία του 1930. Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Η λεμφομάλαξη είναι μία εξειδικευμένη τεχνική που στοχεύει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αποσυμφόρηση της λέμφου. Οι ήπιες κινήσεις και οι θεραπευτικές δράσεις των αιθέριων ελαίων θα οδηγήσουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην μείωση των κατακρατήσεων των σωματικών υγρών και της κυτταρίτιδας. Ενισχύει την απώλεια βάρους, βελτιώνει την υφή του δέρματος μειώνοντας το οίδημα και το πρήξιμο. Βοηθάει στην καλή υγεία και αναζωογόνηση του σώματος.

 • CHAKRA HOT STONES AND AROMA STONES

  Από πολύ παλιά οι άνθρωποι γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν τις ευεργετικές ιδιότητες των λίθων. Ζεστές ηφαιστειακές πέτρες βασάλτη τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα "chakra" και σε συνδυασμό με massage από πολύτιμα αρωματικά έλαια θα σας χαρίσουν μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Ο βασάλτης είναι ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες, απορροφά τέλεια την θερμότητα και τη διαχέει ομοιόμορφα στο σώμα μαζί με τις ενεργειακές του ιδιότητες. Βοηθάει στην χαλάρωση της μυϊκής έντασης, μειώνει το στρες, αυξάνει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος. Με την θετική ορυκτή του ενέργεια ο βασάλτης μπορεί να ξαναδώσει τόνο και δυναμισμό στο σώμα και το πνεύμα.

 • ANTI STRESS

  Συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που επικεντρώνονται στις περιοχές της πλάτης, της μέσης και του αυχένα, στα σημεία που συσσωρεύεται η καθημερινή πίεση και το άγχος. Ανακουφίζει από χρόνιους πόνους, βελτιώνει την αιμάτωση της περιοχής και ηρεμεί το μυαλό αφήνοντας μία αίσθηση χαλάρωσης.

 • REFLEXOLOGY 

  Τα πέλματα είναι η μικρογραφία του ανθρώπινου σώματος. Μία αρχαία φυσική ολιστική επιστήμη που οι ρίζες της χάνονται στο βάθος της ιστορίας, σε αρχαίους λαούς της Κίνας, της Αιγύπτου και της Ελλάδος. Βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και σε σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση, η βαθιά χαλάρωση και η αρμονία του οργανισμού. Ενδείκνυται για ορμονικά θέματα, πονοκεφάλους–ημικρανίες, αλλεργίες, μυοσκελετικά προβλήματα, πεπτικές διαταραχές, αϋπνίες και πολλά άλλα.

 • INDIAN HEAD AND FACE

  Βασίζεται στην Ayurveda που σημαίνει "επιστήμη ζωής" και έχει ιστορία 400 χρόνων. Το Indian head and face massage γίνεται με ζεστό αρωματικό έλαιο Argan και επικεντρώνεται στις περιοχές που συσσωρεύεται η ένταση και το άγχος. Συνίσταται σε όσους υποφέρουν από πόνους στους ώμους και τον αυχένα, πονοκεφάλους, αϋπνία ή κακή συγκέντρωση, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και ομορφαίνει το δέρμα.

X

Request info